APET 800mm ενιαία γραμμή παραγωγής φύλλων στρώματος 350kw Pet

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: P.R.China
Μάρκα: ACEMIEN
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: ACMPET02
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: USD150000-USD200000
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλόιμη ξύλινη συσκευασία περίπτωσης
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα το μήνα
Πρώτη ύλη: APET, CPET, RPET, PETG στο σβόλο ή νιφάδες Εξωθητής: ACM75
Πλάτος των προϊόντων: ο σε απευθείας σύνδεση ρόλος 800mm, και μπορεί να είναι off-$l*line Πάχος προϊόντων: 0.31.0mm
Εγκαταστήστε τη δύναμη: 350KW Ημερολογιακή δροσερή μέθοδος: 15HP ψυγείο νερού
Τάση: Μπορέστε να προσαρμοστείτε Έλεγχος PLC: Διαθέσιμος
Τύλιγμα: 2 θέση εργασίας Ικανότητα παραγωγής: 450kgs/hr μέγιστο
τύπος εξωθητών: Παράλληλο δίδυμο Scew βαθμός αυτοματοποίησης: πλήρως αυτόματος
Αφή Screewn: Siemens10 ίντσες Ηλεκτρική συσκευή ελέγχου: Αξιόπιστο διάσημο εμπορικό σήμα όπως Siemens, ABB, Σνάιντερ, LS, Omron, Carlos
Ταχύτητα γραμμών: 20m/min σύμφωνα με το πάχος φύλλων
Υψηλό φως:

Γραμμή παραγωγής φύλλων κατοικίδιων ζώων 800MM

,

350kw γραμμή παραγωγής φύλλων κατοικίδιων ζώων

,

Γραμμή παραγωγής φύλλων APET

Η διαφορά μεταξύ APET, CPET, RPET και PETG
PETG είναι μια ιδιαίτερα διαφανής πλαστική πρώτη ύλη ομο-πολυεστέρα. Εξ αιτίας της υψηλής διαφάνειάς της, η καλή δύναμη ανθεκτικότητας και αντίκτυπου, άριστη ανθεκτικότητα χαμηλής θερμοκρασίας, υψηλή αντίσταση δακρυ'ων και καλή εκτέλεση επεξεργασίας, άριστη χημική αντίσταση, αυτό μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία με τις παραδοσιακές μεθόδους εξώθησης, σχηματοποίησης εγχύσεων, σχηματοποίησης χτυπήματος και σχηματοποίησης φουσκαλών, και χρησιμοποιείται ευρέως στην αγορά των υλικών φύλλων, υψηλής απόδοσης συρρικνωθείτε τις ταινίες, τα μπουκάλια και τα σχεδιαγράμματα Τα απορρίματα PETG μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παραγάγουν τα παιχνίδια, τα οικιακά εργαλεία και τα ιατρικά εφόδια, κ.λπ. έχει περάσει τα πρότυπα επαφών τροφίμων του αμερικανικού FDA και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα τρόφιμα, την ιατρική, τους καλλυντικούς συσκευάζοντας και άλλους τομείς.
 
APET είναι ένα είδος υλικού συσκευασίας φουσκαλών, το του οποίου χημικό όνομα είναι μη-κρυστάλλινο τερεφθαλικό πολυαιθυλενίου. Ονομασμένο φύλλο πολυεστέρα υλικού συσκευασίας φουσκαλών APET (PETSHEET), που κάλεσε επίσης τον πολυεστέρα σκληρή ταινία, είναι ένα θερμοπλαστικό φιλικό προς το περιβάλλον πλαστικό προϊόν, το δευτερεύοντα υλικό και τα απόβλητά του μπορεί να ανακυκλωθεί. Τα χημικά στοιχεία αποτελούνται από τον άνθρακα, το υδρογόνο, και το οξυγόνο που έχουν το ίδιο στοιχείο όπως το έγγραφο, έτσι είναι ταξινομημένο ως διασπάσιμο πλαστικό. Αφότου απορρίπτονται τα συσκευάζοντας προϊόντα φιαγμένα από αυτό το υλικό, βιοδιέσπασαν τελικά στο νερό και το διοξείδιο του άνθρακα. Η ταινία προστασίας του περιβάλλοντος APET χρησιμοποιείται ευρέως στη συσκευασία, τα καλλυντικά, τα τρόφιμα, την ηλεκτρονική, τα παιχνίδια, την εκτύπωση και άλλες βιομηχανίες, όπως η διάφορη συσκευασία φουσκαλών υψηλών σημείων, διπλώνοντας τα κιβώτια, τους πλαστικούς σωλήνες, τις ταινίες παραθύρων, κ.λπ. Μια χαρακτηριστική εφαρμογή είναι θερμότητα - shrinkable ταινία πολυεστέρα. Τα πλεονεκτήματα APET είναι τα ακόλουθα: Αρχικά, έχει το αγαθό διπλώνοντας την αντίσταση. Η ταινία APET δεν θα παρουσιάσει μόνος-ραγίζοντας πτυχές όπως άλλα υλικά, και είναι καταλληλότερη για τη διακόσμηση επιφάνειας όπως τα έγγραφα Αφετέρου, έχει μια ελαφρύτερη συγκεκριμένη πυκνότητα, και APET έχει μια υψηλότερη συγκεκριμένη πυκνότητα από τα συνηθισμένα υλικά. 3.7% χαμηλότερος Τρίτον, η ταινία APET έχει την υψηλή διαφάνεια, ειδικά το αγαθό σχολιάζει Τέταρτον περίπου υψηλής αντοχής, η δύναμη της ταινίας APET είναι περισσότερο από 20% υψηλότερο από άλλοι _πέμπτον, χαμηλός θερμοκρασία αντίσταση, αυτός μπορώ αντιστέκομαι δεκάδα βαθμός κάτω από μηδέν και θα όχι είμαι εύθραυστος. Επομένως, τα προϊόντα APET έχουν τα χαρακτηριστικά της μη ρυπογόνου, κρύσταλλο-ελεύθερης, υψηλής διαφάνειας, το αγαθό τελειώνει, και ισχυρή αντίσταση αντίκτυπου. APET μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στη φουσκάλα, που διπλώνει τα κιβώτια, τους κυλίνδρους και άλλα έξοχη συσκευασία και διάφορα παράθυρα εκτύπωσης.
 
RPET, δηλαδή η ανακυκλωμένη PET, είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, μπορούμε να το πάρουμε από τα συλλεχθε'ντα ορυκτά μπουκάλια νερό.
 
CPET, είναι η PET.
APET 800mm ενιαία γραμμή παραγωγής φύλλων στρώματος 350kw Pet 0
Κατάλογος μηχανών γραμμών παραγωγής φύλλων της PET

Αριθ.ΜηχανήΠοσότηταΠαρατηρήσεις
1Εξωθητής1 σύνολοΠαράλληλη μηχανή ACM75 132Kw
2Φορτωτής βιδών1 σύνολοΓια τη σίτιση του εξωθητή ACM75
3Μετατροπέας βιδών1 σύνολο2 θέση εργασίας
4Φόρμα1 σύνολο1000mm
5Μετρώντας αντλία1 σύνολο 
63 ημερολόγιο ρόλων1 σύνολοΕπιφάνεια καθρεφτών
7Ελεγκτής ημερολογιακής θερμοκρασίας1 σύνολο 
8Δροσίζοντας υποστήριγμα1 σύνολο 
9Δευτερεύον trimmer1 σύνολο2 PC και στην πλευρά, μαχαίρια κυλίνδρων
10Κουρδιστήρι λουρίδων της PET αποβλήτων1 σύνολοΚαι η δύο πλευρά
11Πετρέλαιο σιλικόνης που λιπαίνει τη μονάδα1 σύνολοΓια το σκοπό προστασίας φύλλων της PET
12Θερμαντικός φούρνος1 σύνολο3 φραγμοί
13τρακτέρ 2 κυλίνδρων1 σύνολο 
142 λειτουργώντας κουρδιστήρι θέσης1 σύνολοΣυνεχές κύλισμα
15Ηλεκτρικό γραφείο1 σύνολο 
16Ανυψωτικός στεγνωτήρας1 σύνολοΓια την αφαίρεση υγρασίας πρώτης ύλης της PET

 
APET 800mm ενιαία γραμμή παραγωγής φύλλων στρώματος 350kw Pet 1
APET 800mm ενιαία γραμμή παραγωγής φύλλων στρώματος 350kw Pet 2
APET 800mm ενιαία γραμμή παραγωγής φύλλων στρώματος 350kw Pet 3
Τομέας εφαρμογής

 
1. Από την άποψη της ταινίας και του φύλλου
Όλα τα είδη τροφίμων, ιατρικής, μη τοξικών και αποστειρωμένων υλικών συσκευασίας υλικά συσκευασίας υψηλών σημείων για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, όργανα ακρίβειας, ηλεκτρικά συστατικά υλικά βάσεων για τις κασέτες ήχου, τις τηλεοπτικές κασέτες, τις ταινίες κινηματογράφων, τις δισκέτες υπολογιστών, τα επιστρώματα μετάλλων και τις φωτοευαίσθητες ταινίες ηλεκτρικά υλικά μόνωσης, ταινίες πυκνωτών, εύκαμπτοι τυπωμένοι διακόπτες πινάκων και μεμβρανών κυκλωμάτων και άλλοι ηλεκτρονικοί και μηχανικοί τομείς.
 
2. Εφαρμογή των μπουκαλιών συσκευασίας
Η αίτησή της έχει αναπτυχθεί από το αρχικό ενωμένο με διοξείδιο του άνθρακα ποτό στο παρόν μπουκάλι μπύρας, το μπουκάλι λαδιού, το μπουκάλι καρυκευμάτων, το μπουκάλι ιατρικής, το καλλυντικό μπουκάλι, κ.λπ.
 
3. Ηλεκτρονικές συσκευές
Κατασκευή των συνδετήρων, των μασουριών σπειρών, των κοχυλιών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, των κοχυλιών πυκνωτών, των κοχυλιών μετασχηματιστών, των εξαρτημάτων TV, των δεκτών, των διακοπτών, των κοχυλιών χρονομέτρων, των αυτόματων θρυαλλίδων, των υποστηριγμάτων μηχανών, των ηλεκτρονόμων, κ.λπ.
 
4. Μέρη αυτοκινήτου
Όπως οι καλύψεις τηλεφωνικών κέντρων, οι σπείρες ανάφλεξης, οι διάφορες βαλβίδες, τα μέρη εξάτμισης, οι καλύψεις διανομέων, οι καλύψεις οργάνου μέτρησης, οι μικρές καλύψεις μηχανών, κ.λπ. Άριστο paintability, επιφάνεια σχολιάζει και η ακαμψία της PET μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κατασκευάσει τα αυτοκίνητα εξωτερικά μέρη.
 
5. Μηχανικός εξοπλισμός
Τα κατασκευαστικά εργαλεία, τα έκκεντρα, οι κατοικίες αντλιών, οι τροχαλίες, τα πλαίσια μηχανών και τα μέρη ρολογιών, και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως φούρνος μικροκυμάτων bakeware, διάφορα ανώτατα όρια, υπαίθριοι πίνακες διαφημίσεων και πρότυπα, κ.λπ.
Η διαδικασία σχηματοποίησης του πλαστικού της PET μπορεί να είναι σχηματοποίηση εγχύσεων, εξώθηση, σχηματοποίηση χτυπήματος, επένδυση, σύνδεση, κατεργασία, ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση, κενή επένδυση μετάλλων, και εκτύπωση.

 
 
 
Πολιτική μεταπωλήσεων
1 τεχνικά έγγραφα
Όλα τα σύμβολα στους εξοπλισμούς πρέπει να είναι στα αγγλικά. Ο πωλητής είναι αρμόδιος για να παρέχει το γενικό σχέδιο σχεδιαγράμματος, το ηλεκτρικό σχέδιο, την κατεύθυνση εγκαταστάσεων, και το χειρωνακτικό βιβλίο στα αγγλικά στον αγοραστή εγκαίρως.
2. Εγγύηση ποσότητας και ποιότητας
a. Απόκλιση ποσότητας/ποιότητα στο λιμένα προορισμού κατά τη διάρκεια της μεταφοράς:
Σε περίπτωση απόκλισης ποιότητας/ποσότητας στο λιμένα προορισμού στη μεταφορά, ο πελάτης πρέπει να αρχειοθετήσει την αξίωση μέσα σε 30 ημέρες μετά από την άφιξη των αγαθών στο λιμένα του προορισμού. Η ασφαλιστική εταιρεία και η ναυτιλιακή εταιρία θα είναι αρμόδιες για οποιαδήποτε απόκλιση των αγαθών που προκαλούνται από τη ναυτιλιακή εταιρία και άλλα οργάνωση ή/και ταχυδρομείο μεταφορών.
b. Υπηρεσίες εγγυητικής περιόδου και μεταπωλήσεων: 12 μήνες από την ημερομηνία του λογαριασμού της φόρτωσης
Κατά τη διάρκεια αυτής της εγγυητικής περιόδου, ACEMIEN θα παράσχει τα ανταλλακτικά χωρίς οποιαδήποτε δαπάνη σε περίπτωση ποιοτικής απόκλισης που προκαλείται από μας. Εάν οι δυσλειτουργίες προκαλούνται από τις ανακριβείς διαδικασίες σας, ACEMIEN θα παράσχει τα ανταλλακτικά αγοραστών σε τιμή κόστους.
c. Μακροπρόθεσμη υπηρεσία:
ACEMIEN θα χρεώσει την τιμή κόστους αγοραστών των ανταλλακτικών πέρα από ένα έτος και θα παράσχει το μακροπρόθεσμο τεχνικό οδηγό.
APET 800mm ενιαία γραμμή παραγωγής φύλλων στρώματος 350kw Pet 4

Στοιχεία επικοινωνίας
Cassie Jiang

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613962218317