Πλαστικό κεραμίδι στεγών φύλλων τοίχων που κάνει την προσαρμοσμένη ανώτατο όριο τάση στεγών PVC μηχανών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ACEMIEN
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: ASM-01
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη περίπτωση με την πλαστική ταινία
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα ανά μήνα
Κατάσταση: Νέα Σχέδιο βιδών: Διπλός-βίδα
εφαρμογή: Πλαστική μηχανή κεραμιδιών στεγών Τάση: Προσαρμοσμένη
Δύναμη (KW): 190kW Εγγύηση: 12 Μήνες
πρώτη ύλη: σκόνη PVC και άλλη πρόσθετη ουσία όνομα: Βερνικωμένη PVC μηχανή κεραμιδιών στεγών που κατασκευάζεται στην Κίνα, υψηλής ποιότητας παραγωγής μη
Υψηλό φως:

Πλαστική μηχανή κεραμιδιών στεγών

,

κεραμίδι υλικού κατασκευής σκεπής που κατασκευάζει τη μηχανή

Καλύτερο φύλλο ανώτατων πλαστικό τοίχων στεγών κεραμιδιών υλικού κατασκευής σκεπής PVC τιμών που κατασκευάζει τη μηχανή

 

Ο πλαστικός Single+Multi εξωθητής επιτροπής κεραμιδιών φύλλων στεγών στρώματος ζαρωμένος PVC+PP+PET είναι με τη φόρμα και η επιφάνεια αντιμετωπίζεται με να καυτός-σφραγίσει τη μηχανή άμεσα στη γραμμή ή το νερό μεταφέροντας μετά από την εξώθηση, η οποία κάνει μια καθρέφτης-όπως επιφάνεια με το ισχυρό συναίσθημα του ομαλού και λάμποντας μαρμάρου.

Η υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής, η δομή είναι λογική και συμπαγής, εύκολη λειτουργία και βερνικωμένο το maintenance.PVC κεραμίδι στεγών χρησιμοποιείται ευρέως στα περίπτερα, τα ξενοδοχεία, τις αίθουσες έκθεσης, τα θέρετρα, τις οικογένειες και άλλα κτήρια. Βερνικωμένο το PVC κεραμίδι στεγών έχει μια σειρά πλεονεκτημάτων: Η καιρική αντίσταση, η αντιδιαβρωτική απόδοση, η άριστη θερμοκρασία χωρητικότητας φορτίων ανθεκτικής στους κραδασμούς και χαμηλής, ανθεκτικές, μόνος καθαρίζουν και ούτω καθεξής. Επαγγελματικά ανάλυση και σχέδιο με την εξέταση της απόδοσης των κεραμιδιών δαπανών παραγωγής και στεγών. Υλικό επιφάνειας: ρητίνη καιρικής δυνατότητας, για να κρατήσει τη διάρκεια και την αντίσταση στη χημική διάβρωση του προϊόντος. Ελλοχεύον υλικό: άσπρο όλκιμο υλικό, για να ενισχύσει την αίσθηση του διαστήματος και τη φωτεινότητα του σπιτιού. Αυτό το προϊόν υιοθετεί μια επεξεργασία co-extrusion και αντίσταση δύο στρώματος στη χημική διάβρωση των προϊόντων. Το διαφορετικό υλικό δύο δεδομένου κάθε ενός χαρακτηρίζει του προϊόντος. Ομαλές πρόσωπο και συγκέντρωση καλά. Το νέο κεραμίδι κυμάτων APVC αντιδιαβρωτικό σύνθετο λύνει τα προβλήματα της διάρκειας, αντίσταση διάβρωσης, μικρός άκαμπτος, η αίσθηση διαστημικός και αισθητικός.

 

Αυτό το προϊόν υιοθετεί την προηγμένη ξένη τεχνολογία, και σχεδιασμένος για την αντίσταση διάβρωσης των εγκαταστάσεων και της βαριάς όξινης περιοχής, είναι μια νέα γενιά του μόνιμου υλικού υλικού κατασκευής σκεπής. Αυτή η γραμμή χρησιμοποιείται κυρίως για να παραγάγει βερνικωμένο το PVC κεραμίδι που το πλάτος είναι 720mm, 880mm, 1040mm, το πάχος είναι 23mm. (Άλλο μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί) .PVC, ASA, σύνθετη γραμμή παραγωγής κεραμιδιών στεγών PMMA αποτελείται από τον κωνικό δίδυμο εξωθητή βιδών SJZ80/156, ομο-εξωθητής, που εξωθεί τα εργαλεία, διαμορφώνοντας τη μηχανή για τα κύρια κεραμίδια κεραμιδιών και κορυφογραμμών, έλξη-μακριά, τον κόπτη και το στοιβαχτή. Παρέχετε τον οδηγό τύπου και τη βασική αγορά πρώτης ύλης.

9. Διανομέας Τεχνικά στοιχεία
Πλαστικό κεραμίδι στεγών φύλλων τοίχων που κάνει την προσαρμοσμένη ανώτατο όριο τάση στεγών PVC μηχανών 0

Ο διανομέας σχεδιάζεται ως φραγμός

Το γενικό κανάλι ροής σχεδιάζεται με το τρισδιάστατο λογισμικό προσομοίωσης ροής λειωμένων μετάλλων, που παράγεται στο κέντρο επεξεργασίας, έφθασε στο επίπεδο μικρού, που εξασφαλίζει τη one-time κατασκευή της φόρμας και πολύ τη μείωση του αριθμού επισκευών φορμών.

 

 

 

Πλαστικό κεραμίδι στεγών φύλλων τοίχων που κάνει την προσαρμοσμένη ανώτατο όριο τάση στεγών PVC μηχανών 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Michelle

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617802612925