Φύλλο στεγών PVC ASA που κατασκευάζει τη μηχανή, ζαρωμένη βερνικωμένη μηχανή εξώθησης φύλλων κεραμιδιών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ACEMIEN
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: ASM-01
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη περίπτωση με την πλαστική ταινία
Χρόνος παράδοσης: 60 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα ανά μήνα
Κατάσταση: Νέα Σχέδιο βιδών: Διπλός-βίδα
Αυτόματη Βαθμού: Αυτόματη Τάση: Προσαρμοσμένη
Δύναμη (KW): 200kw Εγγύηση: 12 Μήνες
εφαρμογή: Φύλλο, σχεδιάγραμμα, πλαστική μηχανή κεραμιδιών στεγών όνομα: Υψηλής ποιότητας παραγωγής μηχανή κεραμιδιών στεγών PVC πλαστική
Υψηλό φως:

φύλλο στεγών που κατασκευάζει τη μηχανή

,

κεραμίδι υλικού κατασκευής σκεπής που κατασκευάζει τη μηχανή

Το PVC υψηλής ικανότητας και ο ASA ζάρωσαν τη βερνικωμένη μηχανή εξώθησης φύλλων κεραμιδιών

Αυτή η γραμμή χρησιμοποιείται κυρίως για να παραγάγει βερνικωμένο το PVC κεραμίδι που το πλάτος είναι 720mm, 880mm, 1040mm, το πάχος είναι 23mm. (Άλλο μέγεθος μπορεί να προσαρμοστεί) .PVC, ASA, σύνθετη γραμμή παραγωγής κεραμιδιών στεγών PMMA αποτελείται από τον κωνικό δίδυμο εξωθητή βιδών SJZ80/156, ομο-εξωθητής, που εξωθεί τα εργαλεία, διαμορφώνοντας τη μηχανή για τα κύρια κεραμίδια κεραμιδιών και κορυφογραμμών, έλξη-μακριά, τον κόπτη και το στοιβαχτή. Παρέχετε τον οδηγό τύπου και τη βασική αγορά πρώτης ύλης. Επαγγελματικά ανάλυση και σχέδιο με την εξέταση της απόδοσης των κεραμιδιών δαπανών παραγωγής και στεγών. Υλικό επιφάνειας: ρητίνη καιρικής δυνατότητας, για να κρατήσει τη διάρκεια και την αντίσταση στη χημική διάβρωση του προϊόντος. Ελλοχεύον υλικό: άσπρο όλκιμο υλικό, για να ενισχύσει την αίσθηση του διαστήματος και τη φωτεινότητα του σπιτιού. Αυτό το προϊόν υιοθετεί μια επεξεργασία co-extrusion και αντίσταση δύο στρώματος στη χημική διάβρωση των προϊόντων. Το διαφορετικό υλικό δύο δεδομένου κάθε ενός χαρακτηρίζει του προϊόντος. Ομαλές πρόσωπο και συγκέντρωση καλά. Το νέο κεραμίδι κυμάτων APVC αντιδιαβρωτικό σύνθετο λύνει τα προβλήματα της διάρκειας, αντίσταση διάβρωσης, μικρός άκαμπτος, η αίσθηση διαστημικός και αισθητικός.
 
Εφαρμογή
Αρίστης ποιότητας εγκαταστάσεις, εργοστάσια χάλυβα, αποθήκη εμπορευμάτων, αγροτική αγορά, πρόσβαση στην αγορά, υπόστεγα και άλλα υλικά υλικού κατασκευής σκεπής υψηλών σημείων. Ειδικά στα διαβρωτικά εργοστάσια χημικής βιομηχανίας, τους χύτες, τις κεραμικές εγκαταστάσεις, το εργοστάσιο σάλτσας σόγιας, το οξύ, το αλκάλιο και άλλες διαβρωτικές εγκαταστάσεις.
Η δομή και ο χαρακτήρας του αντιδιαβρωτικού σύνθετου ζαρωμένου φύλλου PVC. Με τα ειδικά εξαρτήματα, το πλαστικό κεραμίδι στεγών μπορεί να ενισχύσει τρεις βαθμούς αδιάβροχου, αέρα και αντίστασης διάβρωσης. Αυτή η δομή που σφραγίζεται πλήρως με το κεφάλι βιδών, λύνει έτσι το πρόβλημα της διάβρωσης της βίδας, η γήρανση της αδιάβροχης ποδιάς, η διαρροή της τρύπας βιδών Υπάρχει αδιάβροχη ποδιά κάτω από από μπορεί να αποτρέψει τη διήθηση του νερού επιφάνειας από την τρύπα βιδών. Η αύξηση σταθερής της βίδα θέσης μπορεί ενάντια στον τυφώνα. Τρία αποτρέπουν: αποτρέψτε των κυμάτων ακρών, σκοτεινός κατευθείαν, τρύπες βιδών.

S.R.L.-Z300/600 αναμίκτης Τεχνικά στοιχεία
Καυτός-μίξη Κρύα μίξη
Συνολικός όγκος (L) 300 Συνολικός όγκος (L) 600
Αποτελεσματικός όγκος (L) 225 Αποτελεσματικός όγκος (L) 380
batch (κλ) 105 batch (κλ) 105
Μίξη του χρόνου (λ.) 8-10 Μίξη του χρόνου (λ.) 8-10
ικανότητα (KG/H) 450-550 ικανότητα (KG/H) 450-550

 

Φύλλο στεγών PVC ASA που κατασκευάζει τη μηχανή, ζαρωμένη βερνικωμένη μηχανή εξώθησης φύλλων κεραμιδιών 0

 
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Michelle

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617802612925