Μας ελάτε σε επαφή με
Tang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13915712126

Εξωθητής δίδυμος-βιδών νέας γενιάς

June 18, 2020

    SJ ο κωνικός δίδυμος εξωθητής βιδών σειράς υιοθετείται ειδικά στην εξώθηση του υλικού σκονών PVC, καθώς επίσης και το ξύλινο σύνθετο υλικό PVC. Εξοπλισμένο με τις διαφορετικές φόρμες και τις βοηθητικές μονάδες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παραγάγει τις διάφορες προδιαγραφές της στέγης PVC, του σωλήνα, του σχεδιαγράμματος, της επιτροπής διακοσμήσεων, του τμήματος φραγμών και του κόκκου.


    Το βαρέλι υιοθετεί τα χυτά δαχτυλίδια θέρμανσης αργιλίου για τη θέρμανση, και το σύστημα ανεμιστήρων αέρα για, το οποίο έχει τα χαρακτηριστικά της ίσης μετάδοσης θερμότητας, της κατάλληλων λειτουργίας και της συντήρησης, κ.λπ.


    Το μέρος πυρήνων βιδών υιοθετεί το υψηλής απόδοσης αυτόματο σύστημα ψύξης κυκλοφορίας. Η δομή της βίδας μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τη διαφορετική υλική διατύπωση, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο πλαστικοποιώντας την επίδραση.
    Το εργαλείο αποτελείται από το χάλυβα κραμάτων 38CrMoALA με την επεξεργασία εναζώτωσης.


    Εισαγόμενος ελεγκτής θερμοκρασίας για το ελέγχοντας σύστημα, με την ακρίβεια ±1℃. Η κύρια μηχανή υιοθετεί τον εισαγόμενο ελεγκτή συχνότητας εμπορικών σημάτων ή ο ΣΥΝΕΧΗΣ ελεγκτής για το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας είναι εξοπλισμένος με τη συσκευή συναγερμών πολυ-mal-λειτουργίας, καθώς επίσης και over-current την προστασία.