Μας ελάτε σε επαφή με
Tang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13915712126

Jiangsu Acemien Machinery Co., Ltd.

Co. μηχανημάτων Acemien Jiangsu, ΕΠΕ.

 

Εστίαση στην ποιότητα, υπηρεσία ειλικρίνειας, ειλικρινής συνεργασία, αμοιβαία ανάπτυξη

 

  • Jiangsu Acemien Machinery Co., Ltd.
  • Jiangsu Acemien Machinery Co., Ltd.
  • Jiangsu Acemien Machinery Co., Ltd.
  • Jiangsu Acemien Machinery Co., Ltd.
  • Jiangsu Acemien Machinery Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες ACEMIEN Αριθμός Υπαλλήλων 50~100
Ετήσιες πωλήσεις 8,850,000-118,00,000 Ιδρύθηκε Έτος 2013
Εξαγωγή pc 40% - 50%
Εισαγωγή

Η Co. μηχανημάτων Acemien JiangSu, ΕΠΕ είναι επιχείρηση παραγωγής εμπορικών σημάτων που είναι η πρώτη batch εξοπλισμού οικοδομικών υλικών υλικού κατασκευής σκεπής PVC, κοίλη γραμμή παραγωγής εγκιβωτισμού οικοδόμησης PP στην Κίνα, η οποία εστιάζει στον πλαστικό εξοπλισμό εξώθησης και τον πλαστικό εξοπλισμό ανακύκλωσης. Η επιχείρηση έχει συλλέξει διάφορα σημαντικά ταλέντα και έχει διαμορφώσει έναν υψηλό - ομάδα ποιοτικής επιστημονικής έρευνας με την ελίτ της κινεζικών και νέων επιστήμης και της τεχνολογίας ως σπονδυλική στήλη. Έχει συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο προϊόντων και τη βαθιά θεωρητική γνώση στη συνεχή πρακτική έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων.

 

Η επιχείρησή μας επικεντρώνεται σε πέντε σειρές εξοπλισμού, είναι συνθετικό κεραμίδι ρητίνης και ζαρωμένος PVC εξοπλισμός εξώθησης κεραμιδιών Κοίλη γραμμή παραγωγής εγκιβωτισμού κατασκευής PP Τεχνητός μαρμάρινος εξοπλισμός εξώθησης φύλλων και σχεδιαγράμματος Μετα εξοπλισμός ανακύκλωσης και κοκκιοποίησης Συμβατικός εξοπλισμός εξώθησης όπως ο σωλήνας/το σχεδιάγραμμα/το φύλλο Βοηθητικός εξοπλισμός όπως ο αναμίκτης/ο θραυστήρας/pulverizer.

 

Τα μηχανήματα Acemien JiangSu έχουν γίνει μεγάλης κλίμακας και σύγχρονη εθνική επιχείρηση στην πλαστικών βιομηχανία υλικού κατασκευής σκεπής και οικοδομικών υλικών. Η επιχείρηση επιμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «του επαγγελματισμού, ακεραιότητα, κερδίζει κερδίζει και ανάπτυξη», και βελτιώνει συνεχώς τη δύναμη τεχνολογίας και τις ενισχυτικές ικανότητες. Στην εποχή Διαδικτύου +, θα συμβαδίσουμε με τη The Times.

Κίνα Jiangsu Acemien Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ιστορία

Τα μηχανήματα Acemien Jiangsu καθιερώθηκαν το 2013, μετά από 6 έτη ανάπτυξης, η επιχείρηση έχει διαμορφώσει έξι σημαντικά συστήματα προϊόντων, είναι συνθετικό κεραμίδι ρητίνης και ζαρωμένος PVC εξοπλισμός εξώθησης κεραμιδιών Κοίλος εξοπλισμός εγκιβωτισμού κατασκευής PP Τεχνητός μαρμάρινος εξοπλισμός εξώθησης φύλλων και σχεδιαγράμματος Μετα εξοπλισμός ανακύκλωσης και κοκκιοποίησης Συμβατικός εξοπλισμός εξώθησης όπως ο σωλήνας/το σχεδιάγραμμα/το φύλλο Βοηθητικός εξοπλισμός όπως ο αναμίκτης/ο θραυστήρας/pulverizer.

Υπηρεσία

Η εστίαση στην ποιότητα, ειλικρινής συνεργασία είναι ο στόχος των μηχανημάτων Jiangsu Acemien, εμείς ολόψυχα δεσμευμένοι σε σας για το καλύτερο του προγράμματος, κυριαρχεί τη βασική τεχνολογία της βιομηχανίας για να σας συναντήσει στην τοπική μεγάλη ανταγωνιστικότητα, σε κάθε διαδικασία για να σας παρέχει λογικές συμβουλές, καλά ανεπτυγμένες λύσεις, και γρήγορη διάταξη ανταλλακτικών και κατάλληλες τεχνικές υπηρεσίες.

Η ομάδα μας

Η επιχείρηση έχει συλλέξει διάφορα σημαντικά ταλέντα στον τομέα της επαγγελματικής τεχνολογίας, και έχει διαμορφώσει έναν υψηλό - ομάδα ποιοτικής επιστημονικής έρευνας με την ελίτ της κινεζικών και νέων επιστήμης και της τεχνολογίας ως σπονδυλική στήλη. Έχει συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία στο σχέδιο προϊόντων και τη βαθιά θεωρητική γνώση στη συνεχή πρακτική έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων.